Tiktokeru koji je razbesneo Evropu obrisali video: Ali sad se javio sa mišljenjem o Srbiji VIDEO

Tiktoker nadimka Inspector20000 napravio je pravu pometnju kada je komentarisao evropske zemlje u objavi koja je imala preko 700.000 pregleda pre nego što je obrisan.

Izvor: B92

Utorak, 01.11.2022.

08:33

Tiktokeru koji je razbesneo Evropu obrisali video: Ali sad se javio sa mišljenjem o Srbiji VIDEO
Foto: hyotographics/shutterstock

U obrisanom videu najavio je da će napraviti i drugi deo u kojima će komentarisati zemlje koje nije stigao da "popljuje" u prvoj objavi, i svoje obećanje je ispunio.

Za Andoru je rekao da ne postoji, da Belgija takođe nije prava država, kako je Estonija gora verzija Finske, a Finska Estonija ako bi bila korejska država.

Albanci trguju organima, Hrvati ratni zločinci: Tiktoker opisao Evropu i napravio haos VIDEO

Litvanija ima "bolan jezik", Crna Gora "više uspavana od Španije", a Severnoj Makedoniji je poručio da je Aleksandar Veliki bio Grk, a da su oni Sloveni.

A kada je došao red na Srbiju, bio je kratak.

"Sje***ni ste. Svi, u potpunosti. To je to", rekao je tiktoker dok je odmahivao glavom.

U komentarima su njegovi pratioci navodili da je njegovo mišljenje poprilično tačno, dok su se pojedini žalili što njihova zemlja nije komentarisana.
@inspector20000 redo because i realized i can fit everything in one part lol #greenscreen ♬ MELANCHOLY - White Cherry

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

201 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: