Preživela pukom srećom: Dug oporavak pred glumicom posle nesreće, ima teške opekotine

Glumica En Heč je u stabilnom stanju nakon udesa koji je izazvala prošlog petka, kada je automobil koji je vozila udario u kuću i zahvatio ga je plamen, rekao je agent glumice.

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.08.2022.

13:13

Preživela pukom srećom: Dug oporavak pred glumicom posle nesreće, ima teške opekotine
Foto: Profimedia

Ipak, pred njom je dug oporavak. Prvo je bila na jedinici intenzivne nege sa "teškim opekotinama" nakon nesreće u petak, rekao je izvor blizak Heč za strane medije.

"Ona je srećna što je živa. Ima teške opekotine i predstoji joj dug oporavak. Njen tim i njena porodica još uvijek pokušavaju da obrade šta je dovelo do nesreće", kaže izvor, uz napomenu da je preživela pukom srećom.

Vatrogascima je trebalo više od sat da "pristupe, ograniče i potpuno ugase tvrdoglavi plamen unutar teško oštećene strukture", saopštili su zvaničnici.

Nekoliko sati pre nesreće, objavljena je nova epizoda podkasta “Bolje zajedno”, ali je od tada uklonjena sa Apple Podcast sajta.

Tokom dela podkasta, Heč i voditeljka razgovaraju o ispijanju votke i vina, a Heč govori o "lošem danu". Nije jasno kada je podkast snimljen.

"Danas je bio veoma jedinstven dan. Ne znam šta se desilo, ponekad su dani jednostavno loši i ne znam da li ih ikada imaš, ali mama kaže da su neki dani… Neki dani nisu baš dobri i loši dani. A ja ne znam zašto neki dani jednostavno završe ovako, a stvari me baš i ne potresu tako", zbunjeno je pričala Heč u podkastu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: