Poznat uzrok smrti Endija Flečera – oglasio se ostatak benda "Depeche Mode"

Endi Flečer, klavijaturista i osnivač benda "Depeche Mode" iznenada je preminuo prošlog meseca, a do sada nije bilo zvaničnih informacija o uzroku smrti.

Izvor: B92

Sreda, 29.06.2022.

08:46

Poznat uzrok smrti Endija Flečera – oglasio se ostatak benda
Foto: Profimedia

Međutim, dva preostala člana benda, Dejvid Gan i Martin Gor, obratili su se fanovima na društvenim mrežama i objavili da je uzrok Endijeve smrti disekcija aorte, stanje u kojem dolazi do rupture unutrašnje obloge zida aorte.

"Pre nekoliko nedelja smo primili nalaze patologa, a Endijeva porodica nas je zamolila da ih podelimo sa vama. Endi je dobio disekciju aorte dok je bio u svom domu, 26. maja. Iako je otišao prerano, preminuo je mirno i nije puno patio", objasnili su.

"Proslavljali smo Endijev život u Londonu prošle nedelje. Bila je to predivna ceremonija sa pomalo suza, ali ispunjena divnim sećanjima na to ko je bio Endi i našim zajedničkim pričama", napisali su Gan i Gor zahvalivši se fanovima na istrajnoj podršci.
Takođe, na početku objave, preostali članovi benda zahvalili su se "na iskazanoj ljubavi prema Endiju u nekoliko prošlih nedelja".

"Bilo je neverovatno gledati sve vaše fotografije, čitati vaše poruke, videti koliko vam je Endi svima značio. Kao što možete i da zamislite, bilo je ovo nekoliko čudnih, tužnih i zbunjujućih nedelja iza nas, u najmanju ruku. Ali osećali smo vašu ljubav i podršku, a znamo da je isto osetila i Endijeva porodicao", poručili su fanovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: