Seka Aleksić: "Metak mi je prošao pored glave"

Pevačica Seka Aleksić, otkrila je u intervjuu za domaće medije neke od naintimnijih detalja iz ličnog života, svom odrastanju i teškim trenucima koje je prošla sa porodicom.

Izvor: B92

Subota, 28.05.2022.

11:36

Seka Aleksić:
Foto: Printskrin/TV Prva

Govorila je o svojim počecima, nepoznatim detaljima iz karijere, školovanju, ali i o tome koliko je put ka slavi i uspešnoj karijeri trnovit i pun uspona i padova.

Takođe, prisetila se svog oca i kroz suze govorila o sećanju na njega. Ljubavna priča pevačice i njenog supruga Veljka Piljikića oduvek je izgledala kao prava bajka, a u emotivnoj ispovesti Seka je navela mnoge nepoznate pojedinosti iz porodičnog doma i braka.

"Sa mnom može o svemu da se priča. Ja imam temu i za prostitutku i za osobu koja ide nedjeljom na liturgiju, mogu i da pričam sa mamom koja ima dvoje dece i koja je požrtvovana mama", rekla je Seka Aleksić, odgovarajući na pitanje koja je najveća predrasuda o njoj.

Dotakla se i toga šta je sve prošla kroz i tokom estradne karijere.

"Dosta toga sam u životu proživela. Ja pevam od 14. godine i u kafani sam od 14. godine, a sada imam 41. Ljude delim samo na dobre i na loše. Svašta sam prošla. Od toga da je neko pucao, da mi je metak prošao pored glave, do toga da su nas u kafanama maltretirali da sviramo do 5 ujutru, a naše se završava u 1h. A mislim da je teško detinjstvo napravilo od mene to što danas jesam", ispričala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: