Marija Šerifović podržala zakon o istopolnim zajednicama

Pevačica Marija Šerifović javno je podržala u javnosti Zakon o istopolnim zajednicama noseći bedž "Ljubav je zakon".

Izvor: B92

Sreda, 09.06.2021.

11:16

Marija Šerifović podržala zakon o istopolnim zajednicama
Foto: Printscreen/TV Prva

Marija Šerifović je slikana kako na košulji nosi bedž duginih boja sa parolom jedne od kampanja koje se vode za izglasavanje zakona o istopolnim zajednicama.

Od "neće šetati" do "nije brak": Zašto je legalizacija istopolnih zajednica uzbudila Srbiju?

Jelena Karleuša je takođe viđena sa istim bedžom na reveru kada je išla da se vakciniše, a prva od poznatih ličnosti koja je podržala da se ovaj zakon donese u Srbiji bila je Nataša Bekvalac.

Napeto u studiju TV Prve: "Ovaj zakon definiše ta 4 zida"; "Što vama smeta što nama smeta"? VIDEO

Ona je prošlog septembra istakla da donošenje zakona o istopolnim zajednicama nije samo briga pripadnika LGBT zajednice, već i celog društva.

Početkom februara je vest o predlogu Zakona o istopolnim zajednicama obradovala pripadnike LGBT populacije i one koji podržavaju njihovu borbu za prava.

Crna Gora je izglasala zakon o istopolnim brakovima: Da li je Srbija sledeća?

Kako je tada rekla ministarka za ljudska prava i društveni dijalog Gordana Čomić, Zakon bi trebalo da se nađe u Skupštini do kraja prolećnog zasedanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: