Subota, 07.12.2019.

11:26

Tom Kruz preterao sa botoksom? Na fotografijama izgleda kao da mu je teško da se nasmeje

Nije tajna da mnoge holivudske zvezde, u pokušaju da očuvaju mladolik izgled pribegavaju estetskim zahvatima, a među njima se, sudeći po najnovijim fotografijama, našao i Tom Kruz.

Izvor: B92

Tom Kruz preterao sa botoksom? Na fotografijama izgleda kao da mu je teško da se nasmeje
Foto: Gettyimages/Shannon Finney / Stringer

Mnogi su na dodeli modnih nagrada primetili da glumac ima jako zategnutu kožu, a na fotografijama se vidi da mu je veoma teško i da se nasmeje.
Foto: Gettyimages/Leon Bennett / Stringer
Strani mediji su se već ranije raspisali o njegovim navodnim operacijama, podseća index.hr, a "Enquirer" je objavio i mišljenje plastičnog hirurga.
Foto: Gettyimages/Emmanuel Wong / Stringer
"Izgleda kao da je imao face-lifting. Verovatno je stavio i botoks u čelo. Lice mu izgleda punije, moguće da je to posledica filera", ispričao je hirurg.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: