"Sviđa mi se Kanje Vest, uvek je bio veoma dobar prema meni"

Momenat koji su svi čekali da se dogodi u rijaliti programu "Ja sam zvezda" jeste da Kejtlin Džener progovori otvoreno o Kim Kardašijan, o tome kako onai nije išla na univerzitet i o poslu kojim se bavila nakon srednje škole, kao i o vezi s Kanjeom Vestom.

Izvor: B92

Sreda, 20.11.2019.

15:01

Foto: gettyimages/ Alberto E. Rodriguez

Govoreći o prvom poslu svoje ćerke Kejtlin, koja je još poznata i kao Brus Džener, koji je početkom 2017. promenio pol, prisetila se:

"Kimberli nikada nije išla na koledž. Onog trenutka kada je napustila srednju školu započela je svoj posao. Njen prvi posao počeo je u ormanu".

Objasnila je potom kako je Kim obilazila garderobere u vilama na Beverli Hilsu, gde su neki bili veličine oko 600 metara kvadratnih.
Foto: gettyimages/ Jamie McCarthy
"Žene sa Beverli Hilsa", rekla je i dodala kako je Kim prodavala garderobu za njih na I-beju (eBay) i uzimala procenat od 30 odsto od prodaje, piše britanski Metro.

Kejtlin je rekla kako je muž Kim Kardašijan imao njenu punu podršku kada je ušao u modnu industriju i da je njoj veoma drag:

"Sviđa mi se Kanje. Kanje je uvek bio veoma dobar prema meni."

Svega nekoliko sati pre nego što je odlučila da govori o slavnoj starleti, njena bivša žena je izjavila da se plaši kako bi u rijalitiju Kejtlin mogla da otkrije detalje iz privatnih života članova poznate porodice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: