"Očajna domaćica" iza rešetaka: 14 dana, 250 sati i 30.000 dolara

Dobitnica nagrade "Emi" nalazi se u ženskom zatvoru sa manjim nadzornim sistemom u severnoj Kaliforniji.

Izvor: B92

Sreda, 16.10.2019.

19:47

Foto: Gettyimages/Rebecca Sapp Stringer

Očajna domaćica Felisiti Hofman pojavila se u Federalnom zatvoru u Dablinu kako bi odslužila zatvorsku kaznu od 14 dana zbog njenog učešća u skandalu u vezi sa upisom njene ćerke na koledž.

Njen predstavnik za medije potvrdio je da se ona nalazi u zatvoru i da je spremna da izdrži kaznu koju je odredio sudija Talvani. To je samo deo kazne koju ona morati da plati, jer će biti na uslovnoj godinu dana i moraće da odradi 250 sati društveno korisnog rada kada izađe iz zatvora.

Afera "Indeks" trese SAD: Iza rešetaka još jedna holivudska glumica

U maju je Hofmanova proglašena krivom jer je platila mito konsultantu Riku Singeru i to 15.000 dolara kako bi promenio odgovore na testu njene ćerke Sofije (19). Uz sve to, ona je u obavezi i da plati kaznu od 30.000 dolara, piše Pipl (People).

Izvor blizak glumici rekao je da se ona stidi svega što se dogodilo, ali da želi da odsluži kaznu i krene dalje. Dodao je da se porodica bori sa celom situacijom i da pokušavaju da se održe na okupu i budu jedni drugima podrška.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: