Da li je pas važniji od partnera?

Rezultati poslednjeg istraživanja sprovedenog u Vašingtonu pokazali su da bi čak 86 odsto osoba prekinulo vezu sa partnerom koji ne voli njihovog psa.

Izvor: B92

Subota, 12.10.2019.

09:00

Da li je pas važniji od partnera?
Ilustracija/Foto: ChrisTefme/Depositphotos

Ovo istraživanje je pokrenula kompanija za šetanje pasa "Wag!" i saznali su da četiri od pet vlasnika smatra da njihova veza zavisi od toga kako će osoba reagovati na psa i obrnuto, a 86 odsto bi prekinulo tu vezu ukoliko partner ne bi prihvatio psa.

Upitnik koji je kompanija "Wag!" pripremila je pokazala i da je reakcija potencijalnog partnera koji ne želi ljubimce gora od reakcije da ne želi da ima decu, prenosi Petmagazine.rs.

U "Wag-u!" su ostali iznenađeni rezultatima ovog upitnika i činjenicom da vlasnici pasa stavljaju ljubimca na prvo mesto i da je reakcija psa na novu osobu važnija od osećaja ljubavi ili romantične privlačnosti između dve osobe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: