Ponovo tvrde da je kralj popa seksualno zlostavljao decu

Predstavnici ranča Nedođija (Neverland) Majkla Džeksona kritikovali su dokumentarac u kom se navodi da je pokojna pop zvezda seksualno zlostavljao decu, prenosi BBC.

Izvor: B92

Petak, 11.01.2019.

12:10

Ponovo tvrde da je kralj popa seksualno zlostavljao decu
Foto: Gettyimages

Film "Napuštajući Nedođiju" (Leaving Neverland) premijerno će biti prikazan na San dens Film Festivalu (Sundance Film Festival) ovog meseca, a uključuje intervjue s dve navodne žrtve kralja popa.

"Ovo je još jedan stravičan film kojim nečuveno i patetično pokušava da se iskoristi i unovči Majkl Džekson", navodi se u saopštenju.

Naime, dvojica muškaraca koji se pojavljuju u filmu kažu da su imali sedam i deset godina kada ih je Džekson usvojio, a sada, u tridesetim godinama, oni tvrde da ih je pokojni muzičar seksualno zlostavljao. Slučaj je završio na sudu, a Džekson je oslobođen svih optužbi 2005. godine.

Dokumentarac će premijerno biti prikazan na pomenutom festivalu u Juti 25. i 26. januara, a televizijska premijera je najavljena za proleće 2019. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: