Mislila je da je spasla mače: Kad je došla kući shvatila je da je u pitanju divlja životinja

Kad je pre nešto više od dve nedelje Džil Hiks iz američkog Tenesija krenula na večeru s prijateljima, na putu je pronašla mače. Barem je mislila da je mače.

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.10.2019.

09:07

Default images

Posted by Jill Masengale Hicks on Friday, 20 September 2019
"Prvo sam mislila da se radi o zecu jer je životinja bila toliko pufnasta. Kad sam se približila, videla sam da je u pitanju mače pa sam ga ponela sa sobom", ispričala je Džil za sajt "The Dodo".

Takođe je pogledala da li u blizini ima još napuštenih mačica.

"Mislila sam da ih je neko ostavio pa sam dozivala 'mac, mac'. Mače koje sam ostavila u automobilu počelo je da se penje po meni. Morala sam nekoliko puta da stanem kako bih ga smirila, a na kraju mi je ostao u krilu do kuće", ispričala je Džil.

Kad je mače smestila u garažu, vratila se na večeru. Na Fejsbuku je objavila njegovu sliku i pitala da li bi neko želeo da ga udomi.
Posted by Jill Masengale Hicks on Friday, 20 September 2019
Komšinica je svratila do nje i pitala da li bi mogla da pogleda mače.

"Mislim da se radi o divljoj mački (bobcat)", rekla je zaprepašćenoj Džil.

Kad su ga bolje pogledale, pokazalo se da je komšinica u pravu.

"Odao ga je rep. Odmah sam primetila da ima kraći rep, ali nisam bolje pogledala pre nego što sam krenula na večeru. Postoje mačke s kraćim repovima, ali ovaj je imao šiljast vrh i belu tačku", istakla je Džil.

Sledećeg dana pozvala je Udruženje za spasavanje divljih životinja "For fox sake", koji su preuzeli životinju. Procenjuje se da se radi o ženki staroj sedam nedelja. Nazvali su je Arven.

U Udruženju će biti do proleća kada će je pustiti u divljinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: