Doktor odlučio da ne prima nevakcinisane pacijente: "Vi se bolje razumete u oftalmologiju"

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija iz ordinacije doktora Dragana Martinovića, načelnika Službe za očne bolesti Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici.

Zdravlje

Izvor: B92

Subota, 18.09.2021.

15:37

Doktor odlučio da ne prima nevakcinisane pacijente:
Ilustracija/Foto:Shutterstock/Billion Photos

Naime, u saopštenju je pisalo da od pacijenata koji kod njega dolaze na pregled, zahteva potvrdu o vakcinaciji ili PCR test, koji nije stariji od 48 sati.

"Poštovani pacijenti, ovo je moja odluka, da bih zaštitio zdravlje pacijenata koji čekaju na pregled u čekaonici, zdravlje zaposlenih i svoje zdravlje od neodgovornih osoba koje ne žele da se vakcinišu", napisao je on.

Takođe, dodao je i drugi deo saopštenja.

"Uostalom, osobe koje ne žele da se vakcinišu se razumeju u vakcine bolje od svetskih naučnika, znaju sve o svetskoj zaveri, tako da se verovatno razumeju i u oftalmologiju", napisao je on u saopštenju koje je okačio na vrata ordinacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

401 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: