Samsung Galaxy S6 i S6 Edge stigli i u Srbiju

Nedugo nakon svetske premijere, Samsung Galaxy S6 i S6 Edge predstavljeni su i na srpskom tržištu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 01.04.2015.

13:55

Default images
Beta / AP Photo/Bebeto Matthews

Najnoviji uređaji kompanije Samsung biće u prodaji od 17. aprila, kod operatora i u specijalizovanim Samsung Brand radnjama. Uređaji će ubrzo nakon toga biti dostupni i u svim Samsungovim prodajnim mestima u Srbiji, za početak u beloj, crnoj i zlatnoj boji.

Novi Samsungovi modeli imaju metalno kućište, koje je u "sendviču" između dva komada Gorilla Glass 4 stakla. Tu je i Quad HD Super AMOLED ekran od 5.1 inča i ugrađenu tehnologiju za bežično punjenje sa WPC i PMA sertifikatima i rade na svakom bežičnom punjaču koji se može naći na tržištu, a podržava ove standarde.

Uređaji poseduju prvi svetski mobilni procesor od 14nm sa platformom od 64 bita, novi memorijski sistem LPDDR4 i UFS 2.0 fleš memoriju. Oba uređaja se zasnivaju na unapređenom Samsung KNOX-u, bezbednosnoj mobilnoj platformi. Funkcija Find My Mobile obezbeđuje izgubljene uređaje i štiti lične informacije putem nekoliko servisa.

Sa unapređenim dodirnim skenerom otiska prsta, pruža i brzu potvrdu identiteta i čuva zaštićene podatke u sigurnom skladištenom prostoru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: