Tehnopolis

Petak, 17.08.2012.

10:43

Vip mobile - 1,6 miliona korisnika

Za prvih šest meseci ove godine, broj korisnika Vipa povećan je za 12 posto, rečeno je iz ove kompanije.

Izvor: B92

Default images

Vip sada ima 1,6 miliona korisnika i tržišno učešće od 16,5 posto, navodi se u izveštaju o poslovanju kompanije u prvoj polovini godine.

U tom periodu ostvaren je i rast prihoda od 15 posto i iznosi 75,5 miliona evra, a iz kompanije kažu da je toposledica povećanja korisničke baze i mobilnog saobraćaja.

U drugom kvartalu ove goine prihod Vipa iznosio je 38,2 miliona evra.

"Stabilan rast kompanije rezultat je kontinuiranog priliva novih korisnika, pogotovo u privatnom i poslovnom postpejd segmentu”, rekao je Andreas Graf, direktor Vip mobile.

“Tokom prvih 6 meseci 2012. godine investirali smo 25.3 miliona evra najvećim delom u mrežu i nove radnje”, rekao je oni najavio da će narednih meseci operater nastaviti da širi HSPA+ mrežu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

18 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

20 h

Podeli: