Tehnopolis

Utorak, 13.10.2009.

18:14

Microsoft krpi rekordan broj bezbednosnih propusta

Microsoft danas objavljuje svoju do sada najveću zbirku bezbednosnih zakrpa. Ova džinovska nadogradnja objašnjena je u 13 biltena i pokriva 34 slabe tačke.

Izvor: Mikro

Izvor: B92

Default images

Od ovih trinaest biltena, osam se smatra izuzetno važnim, jer se odnose na veoma ozbiljne propuste. Ponuđene zakrpe treba da "zapuše" bezbednosne rupe u nekoliko programa, uključujući Windows, Internet Explorer, delove paketa Office, Silverlight, Forefront, Developer Tools i SQL Server.

Većina korisnika će zakrpama pristupiti automatski (preuzimanje počinje u 19.00 po našem vremenu), a ko želi može odavde da ih preuzme i ručno. Pre oktobarske zbirke najveća revizija se odigrala u junu 2009. kad je zalečena 31 slabost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: