Stranica Google News nedostupna 14 časova

Kompanija Google saopštila je u sredu da je njena usluga Google News bila nedostupna 14 sati.

Izvor: Mikro

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 21.02.2009.

15:23

Default images

Problem sa Google Newsom je prvi put registrovan u sredu u 00:45 po istočnoameričkom vremenu (06:45 po srednjeevropskom vremenu) i trajao do 15:00 po istočnoameričkom vremenu (21:00 po srednjeevropskom vremenu). Korisnici Google Newsa su u tom periodu imali problema sa pretraživanjem, čak i kada su u zahtev za pretraživanjem unosili uobičajene pojmove kao “Microsoft” ili čak “Google”.

Drugi korisnici Google Newsa su izvestili da su čitavi odeljci stranice sa vestima, kao npr. Science/Technology, bili prazni i bez ijedne vesti, dok su neki drugi korisnici naišli na praznu Web stranicu Google News sa porukom u koj se kompanija izvinjava zbog nastalih problema.

Predstavnici Googlea su saopštili da je problem sa stranicom Google News rešen, iako nisu naveli uzrok tog problema.

Pojedine Googleove usluge su u nekoliko poslednjih meseci imal problema u svom radu. Primera radi, korisnici paketa Google Apps su u novembru imali problema sa nekim od aplikacija iz tog paketa, dok su usluge Google Talk i Google Gmail u decembru prošle godine imale određene tehničke probleme u svom radu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: