Povezujete 5G i koronavirus? Bićete blokirani na ovoj društvenoj mreži

Još jedna društvena mreža suprotstavlja se raznim teorijama koje se tiču 5G mreže i njene navodne povezanosti sa koronarivusom. Ovoga puta, to je Tviter.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 23.04.2020.

12:51

Povezujete 5G i koronavirus? Bićete blokirani na ovoj društvenoj mreži
Foto: depositphotos, nirutdps

Iz ove društvene mreže odlučili su da uvedu nova pravila, a ona će značiti uklanjanje svih nedokazanih tvrdnji koje povezuju 5G i koronavirus.

Kako se precizno navodi u saopštenju, Tviter će ukloniti tvitove sa "nepotvrđenim tvrdnjama koje podstiču ljude da se bave štetnim aktivnostima, mogu dovesti do uništenja ili oštećenja 5G infrastrukture", piše Engadget.

Jedna stvar je posebno važna: Nova pravila se ne odnose na sve tvitove koji se bave 5G mrežom. Umesto toga, biće sankcionisane samo one objave koje podstiču na akciju rušenja i uništavanja, poput poziva da se preko noći obaraju ili pale bandere na kojima se nalaze 5G bazne stanice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

228 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: