Novi dizajn i metalno kućište: LG G5 stiže početkom 2016.?

LG G5, naslednik uspešnog Gmodela 4, mogao bi da dobije metalno kućište, ali i novi dizajn, a glasine navode da bi telefon mogli da vidimo u vreme sajma u Barseloni.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 18.11.2015.

09:48

Default images
Foto: YouTube Screenshot

Kako se bliži kraj godine, dolazi vreme za poplavu informacija o novim generacijama top modela mobilnih telefona koje ćemo videti početkom sledeće godine na CES-u ili Mobile World Congressu u Barseloni.

Tako bi LG G5, naslednik uspešnog modela G4, mogao da dobije metalno kućište, ali i novi dizajn, što sugeriše da će se korejska kompanija odreći kože i plastike koje su sada krasile poleđinu telefona. Glavni razlog je verojatno taj da bi se s kvalitetnijim materijalima mogli boriti protiv top modela konkurencije.

LG je već na V10 telefonu koristio metal, ali samo za okvir, a ako krenu u tom smeru, to bi moglo da znači i gubitak izmenjive baterije, prenosi Android Authority. Korejski izvori navode da bi telefon trebalo da bude predstavljen početkom godine i to u isto vreme kad bi mogao da stigne i Samsung Galaxy S7.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: