Pojavile se specifikacije Samsung Galaxy Mega On

Samsungova Galaxy O linija telefona se očekuje u narednom periodu, a specifikacije prva dva uređaja iz ove linije su procurele zahvaljujući sajtu SamMobile. Sajt tvrdi da će telefoni nositi nazive Galaxy Grand On i Galaxy Mega On i da bi se moglo raditi o verzijama Galaxy Mega i Grand modela, a ne o individualnoj novoj seriji uređaja.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 27.08.2015.

08:40

Default images

Hardver ova dva telefona (Grand On/Mega On) uključuje 5-inčne/5.5-inčne HD displeje, Exynos 3475 i Snapdragon 410 procesore, 1GB i 1.5GB RAM-a, 8GB i 16GB internog skladišnog prostora, 2600mAh i 3000mAh baterije, kamere od 8MP i 13MP na poleđini, kao i prednje kamere od 5MP. Oba telefona bi trebalo da imaju Android 5.1 operativni sistem, kao i debljinu od 8,5 mm, odnosno 8,2 mm. SamMobile pretpostavlja da je dizajn ono što će razlikovati ova dva telefona od Galaxy E i Galaxy J serije. Ranije glasine su govorile o tome da će Galaxy O linija biti fokusirana na virtuelnu realnost, ali opisani hardver Grand On i Mega On telefona ne deluje dovoljno snažno i dovoljno high-end kako bi pokretao VR headset.

Za sada nema informacija kada će pomenuti telefoni biti lansirani, ali bismo više detalja mogli imati tokom IFA 2015 sajma koji počinje naredne nedelje.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: