iPhone 6S stiže sa 2 GB RAM memorije i uz Apple SIM

Ukoliko Apple nastavi po planu kojeg se drži već nekoliko godina, onda bi ove godine trebalo da vidimo objavu iPhone 6S i iPhone 6S Plus telefona.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.03.2015.

14:54

Default images

Ukoliko Apple nastavi po planu kojeg se drži već nekoliko godina, onda bi ove godine trebalo da vidimo objavu iPhone 6S i iPhone 6S Plus telefona. AppleInsider nam donosi prve informacije prema kojima će iPhone 6S telefon imati 2 GB RAM memorije.

To je duplo veća količina memorije od one koja se može pronaći u iPhone 6 i iPhone 6 Plus telefonima i označava ujedno prvo povećanje RAM kapaciteta u Apple telefonima još od 2012. godine i objave iPhone 5 telefona.

Pre objave iPhone 5 telefona prvo je iPad 3 tablet dobio 1 GB RAM memorije, a sada je slična situacija sa iPad Air 2 tabletom koji se već isporučuje sa 2 GB RAM memorije. U ovom slučaju, istorija se ponavlja kada je u pitanju kapacitet memorije kod Apple-ovih proizvoda.

Takođe se poručuje da će iPhone 6S imati Apple SIM, što je takođe viđeno kod iPad Air 2 tableta, a omogućava vam prebacivanje između operatera bez potrebe da menjate karticu.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: