Zvanično najavljen GTA Trilogy Remaster, dolazi sa modernim gejmplej poboljšanjima

Ova najava i ne dolazi kao neko iznenađenje, pošto se Rockstar nešto nije trudio da postojanje igre drži u strogoj tajnosti, o čemu govore razne prethodno procurile informacije.

Izvor: B92

Utorak, 19.10.2021.

09:38

Zvanično najavljen GTA Trilogy Remaster, dolazi sa modernim gejmplej poboljšanjima
Foto: Miguel Lagoa / Shutterstock.com

Grand Theft Auto: The Trilogy je sada zvanično najavljen od strane kamenozvezdastog developera. Trilogija će se sastojati od GTA 3, GTA: Vice City i GTA: San Andreas igara, a pored samih estetskih poboljšanja(klasičnih za remastere) fanovi će dobiti i moderna poboljšanja u gejmpleju.

Poboljšanja dolaze kako bi se igre približile današnjim standardima i navikama publike, ali je Rockstar ujedno obećao da će sve 3 igre očuvati klasični izgled i osećaj po kojima ih mi stariji gejmeri pamtimo.

Zajedno sa najavom remaster izdanja ovog tria igara, stiže i pomalo kontroverzna odluka da se sve originalne igre povuku sa digitalnih prodavnica. Dosta loša odluka, pošto ipak postoje entuzijasti koji više uživaju u originalnim verzijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: