Stiže naslednik Flappy Birda!

Pomama za igrom "Flappy Bird", a zatim i neverovatan obrt i njeno povlačenje zbog "prevelike popularnosti", ipak (ili naravno) nisu oterali autora Donga Ngujena sa scene. Njegova sledeća igra "Swing Copters" stiže 21. avgusta na App Store.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 19.08.2014.

12:30

Default images

Ngujen ni ovog puta nije preterano originalan, a nešto nalik "Swing Coptersu" ste sigurno igrali u prvoj polovini veka stotinu puta na sajtovima za flash igrice.

Tapkanjem po ekranu upravljate nekom živuljkom koja leti levo-desno, dok je u visine nosi kapica sa propelerom. Na putu ka rekordu stoje platforme sa čekićima koji se klate.

Praktičnoo, jedina prava razlika u odnosu na Flappy Bird, jeste to što osvajate bodove uspešnim prolaskom kroz "kapije" vertikalno, a ne horizontalno, a svaki vaš "tap" menja smer bočnog kretanja lika.

Grafika je slična kao kod starijeg brata, u pitanju 16-bitni šmek, samo ovog puta neće biti previše straha oko autorskih prava, jer ne izgleda baš kao nešto što je izašlo iz Mariovog sveta.

Igra će biti besplatna, a dolar će koštati skidanje reklama.

Naravno, glavni adut je čuveni faktor "da probam još samo jednom".

Hoćete li i vi igrati Swing Copters i da li se sećate neke slične flash igre?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: