Ovo su trenutno najbolji Android smartfoni

Tržište Android telefona novim korisnicima nudi širok spektar uređaja, a lista telefona sa Googleovim operativnim sistemom svakog dana se dodatno uvećava. Pogledajte 6 trenutno najboljih Android telefona po izboru Mashablea.

Tehnopolis

Izvor: Mashable

Utorak, 20.08.2013.

20:15

Default images

Ukoliko razmišljate o tome da postanete Android korisnik ili želite da zamenite svoj smartfon, možda vam ova lista pomogne:

1. HTC One

Sa ekranom od 4.7 inča, nadprosečnom kamerom i aluminijumskim kućištem, HTC One je svakako veoma poželjan telefon.

2. LG G2

Svako ko je imao priliku da u ruke uzme ovaj smartfon sa 5.2-inčnim ekranom nije ostao ravnodušan, a tu je i činjenica da je ovo prvi uređaj sa novim Snapdragon 800 procesorom.

3. Samsung Galaxy S4

Od kada je S4 izašao, mnogi su mislili da je u pitanju samo kozmetička nadogradnja prethodnog modela, međutim, unapređenja kamere, senzora i baterije pokazuju da je ovaj smartfon znatno više.

4. Nexus 4

Veličina, snaga i jedinstvene funkcije svakako preporučuju ovaj uređaj svakome ko razmišlja o Androidu, a tu je i trajanje baterije koje je izuzetno.

5. Moto X

Jedna od najinteresantnijih stvari u vezi sa ovim Motorolinim telefonom jesu njegove funkcije kao i mogućnost personalizacije – na raspolaganju vam je 2.000 kombinacija boja.

6. Sony Xperia Z

Kvalitet izrade, snaga kao i otpornost na vodu i prašinu predstavljaju odličnu preporuku ukoliko razmišljate o Android telefonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

126 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: