Novi autogol Applea

Biće da Apple još nije završio sa izvinjavanjem.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 02.10.2012.

10:32

Default images

Samo nekoliko dana nakon izgovorenog „žao nam je, krivi smo” zbog grešaka u aplikaciji za mape na iOS 6, Apple je priznao još jedan problem sa novim iPhoneom: ovoga puta reč je o bagu koji korisnicima Verizona preopterećuje saobraćaj preko 3G čak i kada su zakačeni za Wi-Fi.

Nakon što se po forumima rasula bujica negativnih komentara u vezi sa ovim problemom, Apple i Verizon su kreirali „zakrpu” da poprave bag.

Verizon je potvrdio za CNN Money da oštećeni vlasnici iPhonea neće morati da plaćaju za prekoračenje potrošenih gigabajta.

U međuvremenu je sajt 9to5Mac objavio da se i nekoliko korisnika AT&T mreže takođe žalilo na prekomernu potrošnju u prvih nekoliko nedelja od kako su kupili novi iPhone 5.

AT&T još uvek nije izdao zvanično saopštenje u vezi sa ovim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

107 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: