Zbog bolesti su joj se mnogi rugali, a sada je top-model

Mlada manekenka Šantel Braun Jang, koja boluje od retkog poremećaja pigmentacije, ušla je u uži izbor od 14 modela koji će se dalje takmičiti u šou programu “Američki top-model”.

Izvor: B92

Četvrtak, 08.05.2014.

18:11

Default images

Devetnaestogodišnja Šantel govorila je u emisiji koju vodi Tajra Benks da boluje od vitiliga, zbog čega je imala vrlo teško odrastanje. Zbog bledih fleka koje pokrivaju njeno telo u školi su je nazivali pogrdnim imenima, kravom i zebrom.
Međutim, ovo teško oboljenje nije uticalo na karijeru hrabre Šantel iz Toronta, koja je već snimila jedan spot i sarađivala s jednim od najboljih modnih fotografa Markom Najtom.
Zbog neverovatne hrabrosti i lepote kojom zrači, Tajra Benks ni sekunde nije oklevala i ovu devojku je izabrala među 14 modela koji će se dalje takmičiti u emisiji.
Budući da otvoreno govori o problemu koji ima, ona je već pozvana u svoju srednju školu, u kojoj će govoriti o diskriminaciji, a neverovatna harizma joj je donela više od 100 000 pratilaca na Instagramu.

foto: instagram

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: