Ivanovićeva bolja od Azarenke

Ana Ivanović uspešno je počela WTA turnir u Tokiju, plasirala se u četvrtinfinale u dva seta.

Izvor: AL

Sreda, 17.09.2014.

12:12

Default images

Srpska teniserka, treći nosilac u Tokiju, je sa 6:3, 6:4 savladala beloruskinju Viktoriju Azarenku u drugom kolu.

Ivanovićeva će u sledećoj rundi turnira vrednog tri miliona dolara igrati sa Lusijom Šafarovom iz Češke.

Ivanovićeva je brzo stigla do brejka u prvom setu, već u drugom gemu nakon maratonskog poena, Beloruskinja je uzvratila za 3:2, ali je Ana već u narednom opet oduzela servis rivalki i rutinski dobila prvi set.

Iako je još bolje počela drugi set, napravila dva lagana brejka za 3:0, Ivanovićeva to nije iskoristila da lako reši meč, Azarenka je ekspresno vraća sa dva brejka i stiže do 3:3.

Usledio je odlučujući gem meča, Ivanovićeva opet oduzima servis rivalki, koja vrši veliki pritisak u desetom gemu, nakon što je spasila meč loptu stiže do dve brejk šanse, ali Ana odoleva pritisku i dobija meč.

Na ovom turniru učestvuje i Jelena Janković, nalazi se u drugom delu žrebu, a prva protivnica biće joj Gabrine Mugurusa iz Španije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: