Ni Di Marija ne pomaže Junajtedu

Agonija Mančester junajteda se nastavlja. Ekipa Luja van Gala nije pobedila ni u trećem kolu Premijer lige, odigravši bez golova u Burnliju.

Izvor: B92

Subota, 30.08.2014.

15:41

Default images

Junajted je odigrao još jednu očajnu utakmicu, a jedina dobra stvar za navijače ’crvenih đavola’ je debi Anhela di Marije koji je odigrao veoma dobro.

U startnoj postavi su osim najskupljeg igrača u istoriji engleskog fudbala bili još Runi, Van Persi i Huan Mata, ali tim sa Old Traforda i pored toga nije mogao do pobede protiv novog premijerligaša.

Domaći tim mnogo bolje je počeo duel, imao je u prvom delu prečku i još nekoliko veoma opasnih napada. De Hea je bio dobar, a na drugoj strani najbolju priliku imao je Van Persi posle sjajnog dodavanja Di Marije.

Argentinski fudbaler bio je verovatno i najbolji pjedinac svoje ekipe na ovoj utakmici pokazavši da će u svakom slučaju biti veliko pojačanje.

U dva navrata igračći Junajteda su tražili penal, ali nisu ga dobili, a u drugom poluvremenu su igrali prilično jalovo i bezidejno, pa nisu ni zaslužili više od boda.

Najtrofejniji engleski klub sada posle tri kola u Premijer ligi ima dva boda.

Pl, treće kolo:

Barnli – Mančester Junajted 0:0
16.00 Mančester Siti – Stouk Siti
16.00 Njukasl – Kristal Palas
16.00 Kvins Park Rendžers – Sanderlend
16.00 Svonsi – VBA
16.00 Vest Hem – Sautempton
18.30 Everton – Čelsi

Nedelja:

14.30 Aston Vila – Hal Siti
14.30 Totenhem – Liverpul
17.00 Lester – Arsenal

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: