DK: Može li Srbija do preokreta?

Dejvis kup reprezentacija Srbija gubi sa 2-1 u pobedama od Kanade u polufinalu, ali daleko od toga da je sve izgubljeno pred poslednji dan i dva meča u singlu.

Izvor: SO

Nedelja, 15.09.2013.

09:00

Default images

Od 14 sati na teren izlaze Novak Đoković i Miloš Raonić, kojima će to biti prvi međusobni susret. Ukoliko Novak slavi, o plasmanu u finale odlučivaće okršaj Janka Tipsarevića i Vaseka Pospišila.

Raonić je nedavno igrao finale u Montrealu, a na US openu je bio na samo poen od svog prvog Gren slem četvrtfinala. Igra u odličnoj formi i dobio je Tipsarevića, ali šljaka je podloga koja više odgovara Đokoviću.

I Pospišil u poslednje vreme beleži sjajne rezultate – u Montrealu je stigao do polufinala i sada je 41. na ATP listi. Ipak, igrao je i u dublu, pa je pitanje hoće li biti maksimalno spreman treći dan u nizu. Tipsareviću i Pospišilu ovo će takođe biti prvi međusobni okršaj.

U prva dva dana Novak je lako dobio Pospišila, Tipsarević je izgubio od Raonića iako je vodio 2-1 u setovima, baš kao i Zimonjić i Bozoljac protiv Nestora i Pospišila.

Prvi finalista Dejvis kupa je selekcija Češke, koja je bila bolja od Argentine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: