Petak, 13.07.2012.

14:46

Niški Radnički traži pojačanja

Trener Radničkog iz Niša Aleksandar Ilić rekao je da su njegovom klubu potrebna prava pojačanja za početak Superlige Srbije.

Izvor: B92, Beta

Default images

"Pregovaramo sa Nikolom Lukićem, Dušanom Kolarevićem i Branislavom Vukomanovićem. Želja mi je da dovedemo Miloša Živkovića koji je ovde na probi. Meni trebaju prava pojačanja. Planiramo da dovedemo štopera i špica", rekao je Ilić, a preneo zvanični sajt kluba.

Lukić je prošlu sezonu proveo u Metalcu iz Gornjeg Milanovca, Kolarević u OFK Beogradu, a Vukomanović u ekipi Kastrioti iz Albanije.

Trener Nišlija je dodao da bi definitivna pojačanja i tim na koji će se računati u predstojećoj sezoni trebali biti poznati do ponedeljka.

U Radnički su do sada došli Milutin Ivanović iz Jagodine, Stevan Stefanović iz Sinđelića i Marko Zdravković iz austrijskog Medera.

Klub je u letnjem prelaznom roku napustilo devet igrača, a Ilić je rekao da želi da zadrži najboljeg strelca kluba u prošloj sezoni Ivana Pejičića, koji je prošle sezone u Prvoj ligi Srbije postigao 13 golova.

"Ivanu Pejčiću smo ponudili bolje uslove nego prošle sezone. Očekujem njegov odgovor", rekao je Ilić.

Radnički u prvom kolu Super lige gostuje 11. avgusta Novom Pazaru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: