Partizan igra u Sloveniji i Rusiji

Košarkaški klub Partizan saopštio je u četvrtak plan priprema za novu sezonu tokom kojih će crno-beli igrati turnire u Sloveniji i Rusiji.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 19.08.2010.

19:07

Default images

Prvo će, ipak, Partizan igrati sa Igokeom, 5. septembra u Banjaluci.Tri dana kasnije u Rogaškoj Slatini, u Sloveniji, igraće sa Heliosom, a 10. septembra u istom gradu i sa Rogaškom.

Dva dana kasnije protivnik crno-belima u Novom mestu biće Krka, dok će 18. septembra Partizan uzvratiti gostoprimstvo Igokei u Beogradu.

Potom će 2. i 3. oktobra srpski šampion igrati na "Trofeju Aleksandar Gomeljski" u Moskvi na kojem će učestvovati i tri evroligaška kluba: Žalgiris, Panatinaikos i

CSKA sa klupe predvodi doskorašnji trener Partizana Duško Vujošević, trener Panatinaikosa je Željko Obradović, a Žalgirisa Aco Petrović.

Uskoro će, kako je saopštio klub, biti poznati i protivnici u još četiri kontrolna meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: