Novi poraz Partizana u Austriji

Fudbaleri Partizana izgubili su i u trećoj pripremnoj utakmici u Austriji.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Subota, 03.07.2010.

20:22

Default images

Od 'crno-belih' je uspešnija bila ekipa novog austrijskog prvoligaša Insbruka, 4:2.

Prvak Srbije poveo je posle osam minuta igre, strelac je bio Kleo.

Golovima Prokopića u 25. i Šretera u 28. minutu domaćin je na stadionu Tivoli stigao do preokreta da bi konačan rezultat prvog poluvremena postavio Nemanja Tomić pogotkom u 34. minutu.

U prvom delu igre zbog ofsajd pozicija poništeni su golovi Saše Ilića u 14. i Šćepovića u 39. minutu.
www.partizan.rs
U nastavku je trener Stanojević izvršio više izmena, Radosavljevića je na golu zamenio Radiša Ilić a do 60. minuta nije bilo promene rezultata. Tada su u timu Partizana zaigrali igrači sa klupe, njih osmorica a Burgić je u 65. minutu doveo austrijski tim u vođstvo - 3:2.

Konačan rezultat utakmice, 4:2 za Insbruk, postavio je rezervni igrač Pertaler u 82. minutu.

'Crno-beli' su u Austriji igrali sa češkom ekipom Mlada Boleslav (0:1), poljskim Lehom iz Poznanja (0:1), a u ponedeljak igraju sa rumunskim Rapidom iz Bukurešta.

Povratak za Beograd planiran je za utorak, a Partizan prvu zvaničnu utakmicu igra 14. jula u Beogradu sa jermenskim Pjunikom.

Partizan: Radosavljević (od 46. R. Ilić) - Miljković, M. Jovanović (od 60. Ostojić), Krstajić (od 60. Stanković), Lazevski - B. Jovanović (od 60. Popara, od 79. Aškovski), Tomić (od 60. Brašanac), S. Ilić (od 60. Galešić), Moreira (od 60. Davidov) - Šćepović (od 60. Bogunović), Kleo (od 60. Mijić)

Golman Živković i Stevanović nisu bili u kombinaciji za meč sa Insbrukom, a Kizito i Petrović su u Beogradu gde će sačekati ekipu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: