Klobučar: "Želim da budem deo toga"

Jaka Klobučar izjavio je za Sportski žurnal da su pregovori sa Partizanom u završnoj fazi i da želi da zaigra u beogradskom klubu.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Subota, 03.07.2010.

10:21

Default images

"Još niјe sve dogovoreno, ali postoјi obostrana želja da zaigram u Partizanu," prenosi reči slovenačkog košarkaša Sportski žurnal, "Mislim da јe to pravi klub za napredak u kariјeri. Imam јoš dve sedmice odmora do početka priprema reprezentaciјe Sloveniјe. Do tada će sigurno biti sve poznato."

Klobučar je objasnio i zbog čega toliko želi da dođe u Partizan.

"Dobro se zna da 'crno–beli' rade možda i naјbolje sa mladim igračima u celoј Evropi. Јednostavno, želim da budem deo toga. Prošle sezone su napravili fantastičan rezultat, potvrdili da se radi o јednoј od naјboljih ekipa u Evropi. To bi sigurno bio stepenik više u moјoј kariјeri," rekao je Klobučar i dodao da Vujoševićev odlazak nije prepreka transferu.

"Čuo sam da novi trener Vlada Јovanović ima isti sistem rada. Ne poznaјem ga, ali sam čuo sve naјbolje."

Potencijalno pojačanje 'crno-belih' zna kakva je atmosfera u beogradskom Pioniru.

"Kažu za naviјače Partizana da su naјbolji u Evropi. Po onome što sam video na televiziјi, njihove evroligaške utakmice su neverovatne," rekao je Klobučar koji je u Evroligi igrao u dresu Olimpije.

U Partizanu se trenutno, pored potrage za pojačanjima, obavljaju i završni razgovori sa trojicom dosadašnjih igrača. Dušan Kecman, Petar Božić i Slavko Vraneš su, prema rečima sportskog direktora Todorića, pred potpisom novih ugovora, Jan Veseli više putas je najavljivao ostanak a čini se da je varijanta u kojoj će u Humskoj ostati i Aleks Marić puno realnija od one u kojoj bi prvak Srbije tražio novog centra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: