Ronaldo: "Ne zaslužujem Mundijal"

Jedan od najboljih napadača svih vremena, Brazilac Ronaldo, priznao je da su šanse da nastupi na Mundijalu u Južnoj Africi izuzetno male.

Izvor: MT

Subota, 10.04.2010.

09:34

Default images

Bivši centarfor PSV-a, Barselone, Real Madrida, Intera i Milana sam je sebe otpisao sa liste kandidata za nacionalni tim. Uprkos apelima u Brazilu da ’Fenomeno’ još jednom ima priliku da osvoji trofej, Ronaldo je izjavio kako nije realno da dobije poziv u selekciju Brazila za predstojeće Svetsko Prvenstvo.

Ne zaslužujem nacionalni tim. To je više nego jasno i očigledno“, rekao je Ronaldo za sajt Lancenet.com.br.

Ipak, 33-godišnji fudbaler, koji nastupa za Korintijans, stavio se na raspolaganje selektoru Dungi ukoliko to bude neophodno.

Biću na raspolaganju pošto je Brazil moja zemlja i bio bih ponosan da branim njegove boje“, rekao je Ronaldo.

Ronaldo je kao 17-godišnjak debitovao za nacionalnu selekciju Brazila, ali te, 1994. godine, mečeve Svetskog Prvenstva u SAD, posmatrao je sa klupe. Dvostruki najbolji igrač sveta je u međuvremenu osvojio titule prvaka sveta 2002. i vicešampiona sveta 1998. godine.

Za Brazil je odigrao 97 mečeva, postigavši 62 gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: