DK: Žreb Srbija – SAD (12.00)

Žreb za meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Sjedinjenih Država biće održan u četvrtak od 12 časova u „Beogradskoj areni“.

Izvor: B92

Sreda, 03.03.2010.

23:13

Default images

Na istom mestu dan kasnije počinje takmičenje između dve selekcije koje će trajati do nedelje. U petak i nedelju su na programu singl mečevi, dok se u subotu igra dubl. Srbiju će predstavljati Novak Đoković, Nenad Zimonjić, Janko Tipsarević i Viktor Troicki, a SAD Džon Izner, Sem Kveri, Bob i Majk Brajan.

Za ovaj meč moramo da budemo u zavidnoj formi. Meni je bilo važno da osvojim jedan turnir i to se dogodilo u Dubaiju. Odradio sam nekoliko treninga i još ću da treniram, da se spremim i pružim maksimum u meču”, rekao je prvi reket Srbije Novak Đoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: