Zoran Tošić u Kelnu do kraja sezone

Reprezentativac Srbije i član Mančester Junajteda Zoran Tošić provešće ostatak sezone na pozajmici u bundesligašu Kelnu.

Izvor: B92

Utorak, 26.01.2010.

12:02

Default images

Za Tošića su pored Kelna bili zainteresovani i holandski Tvente, portugalski Sporting i grčki Olimpijakos, ali je srpski reprezentativac izabrao nemački klub zato što je dobio garancije da će više vremena provoditi na terenu.

"Bilo je ponuda i za pozajmicu i za otkup njegovog ugovora, ali Mančester nije bio za opciju prodaje nego samo za pozajmicu. Ferguson planira na njega čim nisu hteli da ga prodaju nego samo na pozajmicu, a Tošić je u Kelnu ostati do kraja sezone", rekao je za B92 Tošićev menadžer Zoran Pavlović.

Zadovoljan Tošićevim transferom bio je i selektor Radomir Antić.

"Ja sam uvek bio od ljudi koji će svakome prepustiti da donese svoju odluku. Mislim da je Tošić prepoznao u svojoj odluci šansu, jer on je u poslednjim utakmicama za reprezentaciju potvrdio izuzetni kvalitet. I golovima i igrom i ponašanjem. Sigurno je da me raduje da će imati takmičarske utakmice", rekao je Antić za B92.

Keln trenutno zauzima 13. poziciju u Bundesligi, sa 21 osvojenim bodom, što je četiri poena više od zone ispadanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: