Ivanović: Real je san svakog igrača

Defanzivni igrač reprezentacije Srbije i londonskog Čelsija izjavio je da je igranje u Realu san svakog igrača, ali da nije u kontaktu sa madridskim klubom.

Izvor: B92, Goal

Subota, 26.12.2009.

00:01

Default images

Ivanović je u poslednjih nekoliko dana povezivan sa prelaskom u Real, dok je Čelsi u petak objavio da je blizu toga da ponudi srpskom reprezentativcu novi ugovor. Ipak, poslednje Ivanovićeve izjave bi mogle da zakomplikuju njegov odnos sa 'plavcima'.

"Nemam nikakav kontakt sa Realom, i nisam razgovarao sa svojim agentom dva dana. ipak, ako je istina ono što piše u španskim novinama, da je Real zaista zainteresovan za mene, počastvovan sam jer je igranje u tom klubu san svakog igrača, ali nisam blizu dogovora oko potencijalnog transfera", rekao je Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

14 h

Podeli: