Teri: "Nismo favoriti na SP"

Defanzivac Engleske Džon Teri smatra da njegov tim nije favorit na SP u Južnoj Africi 2010, niti da se ijedna ekipa ističe kao mogući osvajač takmičenja.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Utorak, 22.12.2009.

16:22

Default images

Kapiten reprezentacije, koji je u ponedeljak imenovan za jednog od FIFA najboljih 11 igrača, izjavio je da barem sedam ili osam timova imaju potencijal da budu sledeći šampioni sveta. "Neću da sedim ovde i govorim kako ćemo mi da osvojimo SP. Nećemo da se zanosimo. Imamo šansu, sve dok se igrači trude da ostanu u formi i imamo i dobar stav", rekao je Teri.

Kapiten Čelsija je dodao da veruje da će takmičenje biti uzbudljivo zbog izjednačenosti timova.

"Svi vide da imamo potencijal, ali isto je i sa Portugalom i još mnogim timovima; Brazil, Argentina i Španija su izuzetno jaki. Biće interesantno, barem sedam ili osam timova bi mogli da osvoje turnir", dodao je Englez.

On je dodao i da niko ne sme da se zanosi, kao i da će Engleska imati težak posao u grupi sa SAD-om, Alžirom i Slovenijom.

"Svi samo govore da imamo laku grupu, ali SAD je odlična ekipa i nema šanse da se opustimo", zaključio je Teri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: