Jovetić: "Želim trofeje sa Violom"

Fudbaler Fiorentine Stevan Jovetić rekao je da je srećan u tom italijanskom klubu, i da se nada osvajanju trofeja sa "ljubičastima" u budućnosti.

Izvor: B92, Beta

Subota, 12.12.2009.

14:50

Default images

"Mogu da zamislim sebe u Fiorentini i u budućnosti. Želim da igram na najvišem nivou, jer sam srećan u ovom klubu. Hoću sa Fiorentinom da osvajam trofeje, iako mislim da ove sezone nemamo kvalitet za šampionsku titulu. Ipak, bićemo kadri za to u narednim godinama", rekao je Jovetić za italijanski časopis "Gverin sportivo".

Fiorentina je sredinom nedelje osvojila prvo mesto u svojoj grupi u Ligi šampiona, a Jovetić je krajem septembra postigao oba gola u pobedi nad Liverpulom (2:0).

"Te večeri nisam mogao da spavam kada sam se vratio kući posle utakmice. To je trenutak koji ću pamtiti do kraja života", dodao je on.

Jovetić je u Fiorentinu došao u leto 2008. godine iz Partizana. Crnogorski reprezentativac je do sada za italijanski klub odigrao 45 utakmica i postigao osam golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: