Krasić (sada) ostaje u CSKA do SP?

Miloš Krasić ostaje u redovima moskovskog CSKA do leta, tvrdi njegov menadžer Dejan Joksimović.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Petak, 04.12.2009.

10:20

Default images

Iako su samo 48 sati pre ove izjave, britanski mediji, preneli Joksimovićevu izjavu da će sjajni srpski reprezentativac na ostrvo u jedan od 4 velika engleska kluba, menadžer Krasića je demantovao tu informaciju:

"Mnogi žele Miloša, i žele ga već u januaru, ali mislim da će on ostati u CSKA do leta.Krasić je jedan od najboljih u Evropi na svojoj poziciji, i CSKA to sigurno želi da unovči. Neki engleski klubovi mogu da plate cenu koju je postavio CSKA. Međetum, Rusi ne žele da ga puste pre juna, a i Miloš želi do SP da igra u Moskvi" rekao je Joksimović.

Cena za srpskog reprezentativca koju moraju da izdvoje mnogobrojni veliki klubovi je oko 15 miliona evra. Pored Milana i Intera, za Krasića se navodno interesuju Mančester Junajted i Siti, Čelsi...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: