Vijera: "Idem, ako ne budem igrao"

Patrik Vijera, igrač Intera i bivši francuski reprezentativac, najavio je mogućnost odlaska iz Intera ukoliko mu trener Murinjo ne bude pružio priliku da igra.

Izvor: ÈŽ

Petak, 02.10.2009.

18:08

Default images

Tokom leta je postojala ozbiljna mogućnost da 33-godišnji fudbaler napusti redove aktuelnog prvaka Italije. Vijera je ipak ostao u klubu, ali idalje nema zapažen status kod trenera Murinja. Portugalac za sada priliku daje Kambijasu, Dejanu Stankoviću i Muntariju. U Ligi šampiona je odigrao samo poslednjih deset minuta na meču sa Rubinom.

U Seriji A je nešto češće na terenu, igrao je na tri od šest mečeva.

Za sada je tako kako je. Videćemo šta će biti u budućnosti“ rekao je Vijera za L Ekip, a onda dodao: „Ako ne budem igrao, onda ću definitivno otići. Kada? Tokom januarskog prelaznog roka. Nisam zadovoljan koliko me trener koristi“, rekao je Francuz.

Vijera je u Inter došao iz Juventusa 2006. godine, a za nacionalni tim svoje zemlje igrao je do 2009. godine i zabeležio 107 nastupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: