Đoković u trećem kolu Sinsinatija

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Masters turnira u Sinsinatiju pobedom nad Hrvatom Ivanom Ljubičićem u dva seta, rezultatom 7:6, 6:4.

Izvor: B92

Sreda, 19.08.2009.

18:50

Default images

Đoković je do trijumfa došao posle jednog sata i 39 minuta, a to mu je bila treća pobeda u međusobnim duelima sa Ljubičićem. Četvrti teniser sveta će se u narednoj rundi sastati sa boljim iz duela između Amerikanca Džona Iznera i Žeremija Šardija iz Francuske.

U prvom setu je Đoković, koji je na turniru u Sinsinatuju postavljen za četvrtog nosioca, tek u završnici uspeo da slomi otpor Ljubičića. Uprkos prednosti od 5:4, a potom i 6:5, prvi set je srpski teniser dobio tek posle taj brejka.

Za razliku od prvog seta Đoković je već u prvom gemu drugog seta došao do brejka, a potom i prednosti od 4:2, ali se Ljubičić nije predavao i u desetom gemu je imao brejk loptu i priliku da produži meč, ali je srpski teniser uspeo da je spasi, a potom iskoristi prvu meč loptu i izbori plasman u treće kolo.

Masters u Sinsinatiju igra se za nagradni fond od 3.000.000 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: