Sani Bećirović u Partizanu?

Slovenački plejmejker Sani Bećirović nalazi se blizu prelaska u Partizan, piše ’Sport’.

Izvor: B92, Sport

Nedelja, 09.08.2009.

12:22

Default images

Sada već bivši igrač Lotomatike, posle generalnog menadžera Dejana Bodiroge, takođe je napustio rimsku ekipu, u kojoj je protekle sezone zaradio 900.000 evra. Spekulacijama medija dodatno doprinosi izjava Bećirovića posle poraza Lotomatike od Partizana u Evroligi prošle sezone, kada je, impresioniran atmosferom u Pioniru, rekao da ne bi imao ništa protiv da igra u Partizanu.

’Crno-beli’ su u drugom kolu Top 16 faze savladali Lotomatiku sa 84:76 i posle meča Bećirović je bio oduševljen atmosferom na utakmici i tada je na pitanje novinara da li bi igrao za Partizan, odgovorio „A ko ne bi?.

28-godišnji slovenački košarkaš je Karijeru počeo u Bistrici, posle koje je igrao za Maribor i Pivovarnu. Kao član Olimpije osvojio je prvenstvo (2000.) i dva nacionalna kupa (2000. i 2001.). Posle ekipe iz Ljubljane, Bećirović je stigao u Virtus sa kojim je osvojio Kup Italije. U Italiji je još igrao za Vareze i Klimamio, odakle je 2006. godine prešao u Panatinaikos kod Željka Obradovića. Sa atinskom ekipom osvojio je dve duple krune u Grčkoj i Evroligu u sezoni 2006-2007.

Lotomatika je u plej ofu prvenstva Italije, kao i u Kupu, eliminisana već u četvrtfinalu, dok je u Evroligi stigla do Top 16 faze gde je doživela pet poraza uz jednu pobedu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

14 h

Podeli: