P.Đorđević najavio kraj karijere

Bivši fudbalski reprezentativac naše zemlje i član grčkog Olimpijakosa Predrag Đorđević najavio je u utorak da će na kraju sezone završiti karijeru.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 31.03.2009.

11:23

Default images

"Bilo mi je teško da donesem ovu odluku jer mi je fudbal omogućio da proživim divne trenutke", poručio je 36-godišnji igrač na klupskom sajtu. Olimpijakos je već osigurao novu titulu prvaka Grčke, a u utakmici pretposlednjeg kola sa Larisom na stadionu "Karaiskaki" planirano je veliko slavlje kojim će se obeležiti nastavak velike dominacije u grčkom fudbalu.

Đorđević je za reprezentaciju Jugoslavije, odnosno za selekciju Srbije i Crne Gore, odigrao 38 utakmica, a bio je i učesnik prvenstva sveta u Nemačkoj 2006. godine.

Vrhunac klupske karijere dostigao je kao član Olimpijakosa, kome se pridružio 1996. godine. Đorđević je sa ovim klubom osvojio 12 titula nacionalnog prvaka Grčke u poslednjih 13 godina, kao i četiri trofeja u Kupu Grčke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: