Mutu predvodi napad Rumuna

Selektor fudbalske reprezentacije Rumunije Viktor Picurka objavio je spisak igrača za utakmice sa Srbijom i Austrijom u kvalifikacijama za SP 2010. godine.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 23.03.2009.

10:28

Default images

Picurka je spisak objavio u nedelju uveče, pošto je odlučio da sačeka kraj svih utakmica u šampionatima u kojima nastupaju rumunski igrači.

Rumunija će Srbiju ugostiti u subotu, 28. marta u Konstanci, dok će Austriji gostovati 1. aprila u Klagenfurtu.

Srbija je trenutno na prvom mestu na tabeli Sedme kvalifikacione grupe sa devet osvojenih bodova na četiri utakmice. Isti učinak ima i Litvanija, koja je u Beogradu izgubila od Srbije sa 0:3.

Francuska i Rumunija su na tri utakmice osvojile po četiri boda, koliko i Austrija, ali na četiri meča. Poslednja je reprezentacija Farskih Ostrva sa bodom iz četiri meča.

Tim Rumunije za duele sa Srbijom i Austrijom:

Golmani: Bogdan Lobont (Dinamo Bukurešt), Kostel Pantilimon (Temišvar).
Odbrambeni fudbaleri: Kozmin Kontra (Hetafe), Kristijan Sapunaru (Porto), Dorel Stojka (Universitatea Krajova), Gabriel Tamaš (Dinamo Bukurešt), Dorin Gojan (Steaua Bukurešt), Mirel Radoj (Al-Hilal), Razvan Rac (Šahtjor Donjeck), Mihaj Nešu (Utreht).
Fudbaleri sredine terena: Banel Nicolica (Steaua Bukurešt), Ovidiu Petre (Steaua Bukurešt), Aleksandru Burčeanu (Ocelul), Razvan Kočiš (Lokomotiva Moskva), Paul Kodrea (Sijena), Kristian Tanase (Argeš Pitesti), Maksimilijan Niku (Herta).
Napadači: George Bukur (Temišvar), Adrijan Mutu (Fiorentina), Chiprian Marica (Štutgart), Florin Kostea (Universitatea Krajova), Marijuš Nikulae (Dinamo Bukurešt).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: