Muslin: Drago mi je zbog Jankovića

Izvor: B92, Tanjug

Nedelja, 11.11.2007.

19:24

Default images

Slavoljub Muslin, trofejni srpski fudbalski trener, koji trenutno radi u ruskoj ekipi Himki, zadovoljan je jer zbog izbora njegovog nekadašnjeg pomoćnika Aleksandra Jankovića za trenera beogradske Crvene zvezde. "Srećan sam zbog njega, on je to zaslužio. Želim sreću i njemu i Zvezdi", rekao je Muslin, koji je trenirao Zvezdu tri sezone i osvojio tri titule šampiona.

Muslin je sa Zvezdom osvajao titule 2000, 2001. i 2004. godine, a Janković mu je bio asistent. Njih dvojica su zajedno radila u belgijskom Lokerenu, Levskom iz Sofije, ukrajinskom Metalurgu i moskovskoj Lokomotivi.

Za Jankovića, kojeg je juče uprava beogradskog kluba izabrala za novog šefa stručnog štaba, Muslin je u izjavi Tanjugu rekao da ima i ljudske i stručne kvalitete, a da u radu treba da "bude strpljiv" i da "tim treba da se uigra".

U izjavi Tanjugu Muslin je rekao da je zadovoljan zbog pobede Himkija nad ekipom Krilja Sovjeta iz Samare rezultatom 4:1.

"Ovo je veliki uspeh za našu ekipu. Drago mi je da smo ostali u ligi i sada je na nama da radimo još više i napravimo stabilan tim", rekao je Muslin, čiji je klub završio šampionat na devetom mestu.

U trenutku preuzimanja kluba, 8. septembra, debitantski Himki je bio na 11. mestu ruske Premijer lige. Muslin je tada rekao da je cilj u ovoj sezoni najmanje 10. mesto, a u sledećoj minimalno šesto i borba za učešće na evropskoj fudbalskoj sceni.

"Osećam se odlično u klubu. Odnosi su dobri, kao i organizacija i uslovi za rad, a sledeće sezone imaćemo i novi stadion", rekao je Muslin, u čijem timu igraju bivši napadač Crvene zvezde Dragan Mrđa i nekadašnji fudbaler niškog Železničara i beogradske Zvezdare Miodrag Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: