Popović u loži, ko će na klupu?

Izvor: B92

Sreda, 27.12.2006.

00:48

Default images

Iako je novi predsednik Fudbalskog kluba Partizan, Nenad Popović, rekao da će do kraja januara biti poznat petogodišnji plan rada, većina medija u sledećem periodu baviće se pitanjem trenera "crno-belih". Pored prvog "kandidata čaršije" Dragoljuba Bekvalca, u uži izbor ulaze, saznaje B92, još neka imena.

Miroslav Đukić, trener mlade reprezentacije Srbije, jeste čovek sa kojim bi nova uprava beogradskog kluba mogla da razgovara do kraja nedelje, a u nekim planovima je, tvrde izvori bliski klubu, i Ivan Golac.

Đukićeva prednost u odnosu na Bekvalca mogla bi da bude činjenica da u mladoj selekciji već sarađuje (ili će sarađivati) sa većinom mlađih prvotimaca Partizana (Rnić, Smiljanić, Marinković, Bosančić, Rukavina), dok je "veza" za Ivana Golca njegov nekadašnji saigrač a sada član Upravnog odbora Partizana Radomir Antić.

Dejana Vukićevića, koji je jedno vreme važio za ozbiljnog kandidata, trenutno niko ne pominje, a ni ostalim kandidatima iz "šireg izbora" (Krčmarević, Stevanović, Vermezović...) mediji se ne bave.

Trener je i dalje Miodrag Ješić, koji ima važeći ugovor sa beogradskim klubom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: