Žigić: "Predugovor najbolji za sve"

Izvor: Igor Vujièin

Četvrtak, 16.02.2006.

10:23

Default images

Napadač Crvene zvezde i daleko najskuplji fudbaler na sve siromašnijem SCG tržištu Nikola Žigić, izjavio je da bi finiš sezone u kojoj crveno-beli jure dva trofeja za njega bio mnogo mirniji i produktivniji , ako potpiše predugovor sa nekim od zainteresovanih evro klubova. Njih je mnogo, prema pisanju brojnih domaćih i evropskih mediji, za Žigića u redu stoje: Arsenal, Monako, Vest Hem,Hamburger...

Iskreno, ponekad vratim film, razmišljam šta je sve bilo na talonu... Ali, nisam sam odlučivao. Zvezda i predsednik Stojković su presudili i to moram da poštujem. Šta mi preostaje nego da nastavim da dajem golove, a za tri meseca će se, valjda, sve kockice ponovo složiti - ističe Žigić.

Vest Hem je bio uporan, javljali su se ponovo Arsenal i Arsen Venger, sve je ipak prolongirano za leto.

Bilo bi najbolje da se klub i ja uskoro dogovorimo sa novim poslodavcima, sve stavimo na papir, potpišemo predugovor i budemo spokojni. Verujem da to može da se uradi, pogotovo zbog interesovanja Arsenala. Ali, decidirano tvrdim da nikada nisam rekao da je bolje da sam otišao! Stavljam se u položaj kluba, jer znam da nije lako, posle godine bez trofeja, doneti odluku s kojom će svi biti zadovoljni".

Trenutna neizvesnost, svakako, dodatno opterećuje golgetera crveno-belih.

"Pokušavam da sve gurnem u drugi plan, ali potrebno je i malo vremena. Polako sve dolazi na svoje mesto, radim i treniram, a na prvom mestu mi je da nastavim da igram dobro i tresem mreže, naravno, u dresu Crvene zvezde.  Ako sam ostao zbog titule, onda moram i da je "donesem" na "Marakanu". Želim da ostanem u lepom sećanju svim navijačima, jer je Zvezda klub koji mi je i otvorio vrata Evrope” izjavio je Žigić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: