Klop: I da treniramo goli niko ne bi primetio zbog Salaha

Mohamed Salah otkako je otišao iz Rome postigao je u Liverpulovom dresu 40 golova u svim takmičenjima.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 19.04.2018.

19:45

Klop: I da treniramo goli niko ne bi primetio zbog Salaha
Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Zbog toga i ne čudi što svi govore samo o njemu. Menadžeru Jirgenu Klopu se to čak i sviđa, jer ostali, a i on, mogu da treniraju na miru.

"Imamo zaista dobru ekipu igrača, a svi oni vole Salaha i nisu zavidni zbog pažnje koja mu se posvećuje", ističe Klop koji otkriva jednu anegdotu s treninga uoči utakmice s Mančester Sitijem u Ligi šampiona.

"Kad smo izašli na teren kako bi odradili trening uoči Sitija, rekao sam igračima: Ajmo da se pojavi goli na terenu, ionako niko neće primetit. Svi samo gledaju u Salaha..."

"Ne mislim da će uzbuđenje oko Salaha biti manje. Ali to je u redu", kaže Klop.

Upravo suprotno, Salah je u Liverpul došao iz Rome.

"Toliko pozitivnih stvari ima kod nas u svlačionici. Baš smo ekipa i držimo se zajedno. Imamo veliku priliku da stvorimo nešto veliko za budućnost. Još smo mladi i puni potencijala. Svi su srećni što su deo ove ekipe", zaključio je nemački strateg.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

14 h

Podeli: