Deki Stanković za B92 o Srbiji, Krstajiću, funkcijama, protekciji

Dejan Stanković, proslavljeni reprezentativac naše zemlje, a danas funkcioner UEFA, govorio je za b92.net u razgovoru sa našim Filipom Čukanovićem.

Izvor:

Sreda, 18.04.2018.

09:25

Deki Stanković za B92 o Srbiji, Krstajiću, funkcijama, protekciji
Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images

Legendarni vezista Crvene zvezde i milanskog Intera otkrio je u 'Direktno s Filipom' kako izgleda biti na odgovornoj funkciji u Evropskoj fudbalskoj uniji, otkrivši koliki uticaj ima na odluke u vezi sa reprezentacijom Srbije, odnosno naša dva najveća kluba – Crvene zvezdom i Partizanom.

Rekorder po broju nastupa u dresu sa državnim grbom govorio je i o kampu "Deki 5" za dečake i devojčice, koji će na Zlatiboru imati privilegiju da upozanju čuvene fudbalere poput Siniše Mihajlovića, Marka Materacija, Kristijana Kivua....

Takođe, Stanković se osvrnuoi i na predstojeće Svetsko prvenstvo u Rusiji, prvo na kome ćemo igrati posle osam godina pauze, a upravo je Deki bio učesnik tog poslednjeg u Južnoj Africi 2010, kao i izbor Mladena Krstajića za selektora i nedavnu promenu kapitena.

"Svaka utakmica zasebna je na Svetskom prvenstvu. Našim 'Orlovima', našim momcima želim svu sreću, od srca. Gledao sam ih na nekoliko utakmica, družio se s njima... Smatram da imamo fenomenalnu ekipu, koja može vrhunski da odgovori na svaki izazov – samo hladne glave", rekao je Dejan Stanković za b92.net.

Opširnije o svemu u prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: