Srbija bez Vujina do kraja EP

Rukometna reprezentacija Srbije u nastavku šampoonata Evrope u Hrvatskoj igraće bez povređenog Marka Vujina.

Izvor: B92, Tanjug

Subota, 13.01.2018.

14:08

Srbija bez Vujina do kraja EP
Foto: Getty images

Vujin je najbolji strelac ove selekcije sa 490 golova na 127 utakmica, dvostruko više od najbližih pratilaca Petra Nenadića i Dobrivoja Markovića.

Igrač nemačkog Kila je povredio koleno u prvom kolu protiv Hrvatske, protiv koje je igrao manje od deset minuta i postigao jedan gol iz tri šuta.

"Pored Stefana Vujića, koji je i tokom priprema imao problema sa povredom kolena i koji je neizvestan za preostale dve utakmice u grupi, koleno je povredio i Vujin. Zato je malo igrao protiv Hrvatske i neće igrati do kraja EP. Taktika je bila da sačuvamo ekipu od velikog umora kako bi bili sveži protiv Švedske i Islanda. Imamo snagu i svežinu, nadam se najboljem u ove dve utakmice", rekao je selektor Jovica Cvetković.

Srbija u nedelju u drugom kolu Grupe A igra protiv Švedske od 18:15h. U poslednjem kolu u utorak igra sa Islandom. Tri najbolje selekcije iz grupe će se plasirati u drugu fazu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: